Ciurel: Nu pot face un sindicat majoritar fără Ruşeţ şi Căldăruşe

Laurenţiu Ciurel, directorul general al CE Oltenia, a fost luat prin surprindere de anunţul liderilor din companie, de a forma un sindicat fără oamenii lui, Gabriel Căldăruşe şi Ion Ruşeţ. El a declarat la Radio Infinit că fără sindicatul lui Gabriel Căldăruşe nu se poate face o organizaţie majoritară în CEO.

Laurenţiu Ciurel a rămas doar cu Ion Ruşeţ şi Gabriel Căldăruşe. Ceilalţi lideri au pus la cale un plan de a face un sindicat majoritar pentru a negocia contractul de muncă din 2015. El spune că ar vrea un sindicat majoritar care să fie „o voce pe lângă vocea administraţiei“. „Nu am ce să comentez mai mult. Nici nu am ştiut de subiectul ăsta. Poate că e bine, nu ştiu. Nu ştiu exact care e intenţia. Nu cred că avem nevoie de noi sindicate, ci de un sindicat majoritar care să fie o voce pe lângă vocea administraţiei. Nu e treaba mea cum se organizează ei“, a spus Ciurel. „Nici nu am fost la curent cu această nouă mişcare. Nu m-am mai văzut cu ei în ultimele zile. A fost ultima întâlnire cu sindicatele acum zece zile“, mai spune Ciurel.

El crede că nu se poate face un sindicat majoritar fără SMEO. „Nu ştiu cum vor putea face fără sindicatul lui Căldăruşe. Am înţeles că Căldăruşe nu face parte, aşa aţi spus. Acolo erau 4-5 mii de oameni, nu ştiu cum vor face sindicatul fără Căldăruşe“.

Reporterul i-a spus lui Ciurel că din acest sindicat ar face parte şi Constantin Mitrescu: „Nu vreau să comentez mai mult, dacă e aşa, lucrurile sunt clare. Este treaba lor. Eu am altă fişă de post, nu organizarea sindicatelor. Pot să facă toţi ce vor“, a încheiat acesta.

Vizualizări: 142

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: