Ciurel: Rolul lui Condescu în performanţa Pandurii, limitat

Directorul general al Complexului Energetic Oltenia crede că echipa Pandurii se poate lipsi de ajutorul lui Marin Condescu. Pandurii Târgu Jiu a ajuns în grupele Ligii Europa, iar Ciurel crede că nu este meritul lui Condescu, ci al antrenorului Cristi Pustai şi al preşedintelui executiv Eugen Pârvulescu. Directorul companiei a mai adăugat că anul acesta CE Oltenia va mai da clubului circa un milion de euro deoarece de acum înainte, odată cu această calificare, mai apar şi alte surse de finanţare.

Jurnaliştii l-au întrebat pe Condescu, la întoarcerea de la Braga, ce părere are principalul finanţator, CEO, de performanţa echipei, ştiute fiind disensiunile dintre el şi managerul Ciurel. „Întrebaţi-i”, a răspuns Condescu. Laurenţiu Ciurel a răspuns: „Mă frecam la ochi şi a doua zi dimineaţa, nu-mi venea să cred că s-a întâmplat la Braga. Acolo sunt doi oameni extraordinari, la care oraşul şi iubitorii de fotbal le sunt datori cu foarte multe. E vorba despre domnul Pustai şi domnul Pârvulescu. (...) Rolul dânsului (n. red- Marin Condescu) este destul de limitat“.

Mai mult, Ciurel nu a renunţat la ideea de a-l schimba pe Condescu din fruntea Clubului Pandurii. „Cred că orice fel de performanţă, indiferent cât de mare ar fi ea, nu presupune că trebuie să închizi ochii“, a spus Ciurel, referindu-se la nereguli financiare şi spune că aşteaptă şi acum situaţia clubului.

Vizualizări: 202

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: