Condescu: Ruşeţ nu a râvnit niciodată la funcţia mea

Preşedintele Federaţiei Naţionale Mine Energie (FNME), Marin Condescu, a declarat, încă o dată, că la următorul congres al federaţiei nu va candida. Mai mult, întrebat de ce nu-i lasă locul său prim-vicepreşedintelui Ion Ruşeţ, Condescu a răspuns că nu i l-a cerut. Condescu a mai spus că este sigur că Ion Ruşeţ nu a râvnit la postul său de preşedinte.

Unii lideri sindicali au cerut, prin intermediul presei, demisia lui Marin Condescu şi a echipei lui din fruntea FNME, dar niciodată într-o şedinţă de sindicat. Judecând după unele declaraţii sau comportament în anumite situaţii, cel mai aproape de funcţia de preşedinte al FNME era Ion Ruşeţ, apreciat şi de administraţie. Dar, Condescu  a spus la TV Sud că Ruşeţ nu a râvnit la postul său. I-ar fi spus-o. „Niciodată Ion Ruşeţ nu a râvnit postul de preşedinte. Mai mult decât atât, el a spus - vreau să mă duc în Senat - şi l-am susţinut. La fel şi Militaru, la deputaţi. Se spun foarte multe lucruri rele despre Ion Ruşeţ, dar niciodată Ion Ruşeţ nu a ascuns vreo intenţie a lui faţă de mine“, a declarat Condescu la un post local de televiziune.

Acesta a mai spus că nu va mai candida. „Pentru mine viitorul congres va fi o izbăvire pentru că eu nu mai candidez“, susţine Condescu. A vorbit şi despre posibilitatea instituirii unui „provizorat“ la sindicat. „Niciodată Ruşeţ nu va face astfel de lucruri fără să o spună public, pentru că-şi asumă ce spune. A spus Ruşeţ că-şi doreşte postul meu? Nu cred. Mi-ar fi spus-o mie şi-l dau cu plăcere oricând. Îi spun aşa, fac un provizorat până la sfârşitul mandatului, preia tu sindicatele şi mă pot ocupa eu de fotbal. Mi se aduc reproşuri şi e adevărat că m-am ocupat mai mult de fotbal“, a mai spus liderul Marin Condescu, aflat în fruntea sindicatelor de 20 de ani.

ÎMPRUMUTURI

Condescu a făcut luni turul televiziunilor. El a participat la o emisiune la Gorj TV, dar şi la TV Sud. Nu ştim ce au aflat poliţiştii despre împrumutul făcut ilegal de Condescu, dar ziariştii nu au aflat mare lucru. Condescu se declară nevinovat şi, mai mult, spune că nu a împrumut doar o dată Pandurii, ci de 11 ori. Ultimul împrumut, acum câteva săptămâni.

Vizualizări: 210

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: