Ciurel şi Gârjoabă au fost colegi de bancă la PDL

Laurențiu Ciurel, directorul general de la CE Oltenia, a trecut pe la toate partidele. Corneliu Gîrjoabă, fostul director de resurse umane de la Termocentrala Turceni și membru PDL, a declarat că Ciurel a fost și pe la ședințele de partid ale democrat-liberalilor. Ulterior, Ciurel a fost la PC, PNL și PSD.

Corneliu Gîrjoabă spune și că a stat “în bancă” cu directorul CE Oltenia, Laurențiu Ciurel. “Acest Ciurel a venit prima dată după ce a pierdut conducerea complexului, în 2009, a stat lângă mine în bancă la PDL. Nu i-a mers bine, nu a fost băgat în seamă, a fugit la PSD. PSD i-a dat jucăria cu care se răzbună pe cei 19 mii de oameni”, a declarat acesta la un post local.

Gheorghe Iliescu, fost coleg cu Laurențiu Ciurel la termo Rovinari, spune că nu știa că a fost și la PDL, dar își amintește că acesta a fost și pe la PC. “Habar nu aveam că a trecut pe la PDL. Eu vă confirm alte trei locuri prin care a trecut. Pe la Partidul Conservator. În perioada lui Dondera când eram la CE Rovinari, el era director de investiții, dar vezi Doamne el era și consilierul lui Codruț Șereș. Avea o zi pe săptămână când îl consilia. Nu mai spun că a făcut o cerere de adeziune atunci și după două săptămâni i-a zis Sereș: băi, Laurențiule, fă cumva și scoate-o de acolo. Pot să confirme Sabin Popescu și Pantelimon Manta. După aceea a apărut PNL, unde un mare merit în promovarea lui și a lui Ion Răuț l-a avut Dan Ilie Morega. Cred că regretă. Era Dondera la Londra, a fugit la o conferință de presă la PNL. Susținea acolo ce susținea. După aceea a avut perioada când nu a lucrat. Nu a acceptat nici un post. După aceea a fost catapultat de Călinoiu. Și apoi zici că ești apolitic. Și directorul de la Divizia Minieră, Daniel Antonie, tot așa”, a povestit Gheorghe Iliescu la Tele3.

Vizualizări: 162

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: