Clubul Sportiv „Dumbrava Câlnic”, reprezentat la Campionatul Naţional

Clubul Sportiv „Dumbrava Câlnic” va fi reprezentant de patru copii la Campionatul Naţional de Lupte, care va avea loc în perioada 29 octombrie - 1 noiembrie, la Târgu Mureş. Performanţa vine în urma competiţiei zonale care a avut loc week-endul trecut, la Herculane. Copiii au fost însoţiţi de primarul Dumitru Vulpe şi de profesorul Marian Gabroveanu. Edilul local speră ca micii luptători să urce pe podium şi la Campionatul Naţional. Acest lucru nu este imposibil, dat fiind faptul că luptătorii antrenaţi de Gabroveanu au reuşit anul trecut să obţină o medalie de argint şi una de bronz.

Copiii din Câlnic, pasionaţi de lupte libere, au obţinut rezultate frumoase la competiţia zonală de la Herculane. Din cei şapte sportivi care au reprezentat Clubul „Dumbrava Câlnic”, patru s-au calificat pentru Campionatul Naţional, care se va desfăşura la Târgu Mureş.

Primarul Dumitru Vulpe a fost alături de sportivii comunei sale la competiţia zonală, unde au participat peste 200 de copii din ţară. „În data de 9 şi 10 octombrie, la Herculane, a avut loc competiţia zonală pentru Campionatul Naţional. Au participat juniorii mici, copiii născuţi în anii 2002-2003, au fost peste 200 de copii din Banat, Ardeal şi Oltenia. Clubul Sportiv „Dumbrava Câlnic” a fost reprezentat de şapte copii, dintre care patru s-au calificat pentru Campionatul Naţional. Este vorba despre: Denis Ciobanu, Marian Daniel Şerbulescu, Loredana Bălăceanu şi Zenaida Adriana Bobocel”, a declarat Dumitru Vulpe, primarul comunei Câlnic.

Edilul local are încredere în sportivii comunei sale şi în antrenorul lor, Marian Gabroveanu. Acesta speră ca luptătorii Clubului „Dumbrava Câlnic” să se întoarcă medaliaţi de la Târgu Mureş. „Am mai participat şi la alte competiţii zonale şi naţionale, unde am avut rezultate şi am luat locurile 2 şi 3 la Campionatul Naţional. În data de 29 octombrie şi 1 noiembrie ne vom deplasa la Târgu-Mureş unde va fi Campionatul Naţional Individual, tot juniorii mici, şi vom participa şi noi. Am mari speranţe în copiii noştri, anul trecut ne-am întors de la Campionatul Naţional cu o medalie de argint şi una de bronz”, a precizat primarul Dumitru Vulpe.

Vizualizări: 173

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: