„Coaforul poporului”, inventat de Dan Diaconescu la Târgu Jiu

Un coafat poate fi gratuit în Târgu Jiu, cu condiţia ca posesoarele părului să accepte vopsirea acestuia în violet. Cum pentru femeile cu părul alb, folosirea nuanţei violet nu este neobişnuită, s-au găsit deja primele amatoare să apeleze la coaforul poporului.

Cel puţin zece alegătoare au acceptat provocarea lui Dan Diaconescu de a-şi vopsi părul violet, la "coaforul poporului", aflat bineînţeles într-o locaţie secretă. Candidatul PP-DD pe colegiul 6 Târgu Jiu le-a transmis alegătoarelor care îl susţin că pot apela gratuit la serviciile acestui coafor cu două condiţii: să se înscrie prin SMS la un număr indicat pe ecranul OTV şi să îşi facă părul în diferite nuanţe de violet. Diaconescu susţine că doreşte astfel să promoveze ideea că oricine îşi poate face o afacere rentabilă, cum ar fi un coafor, cu 20.000 de euro. „Doamnele din Târgu Jiu au fost foarte încântate de această iniţiativă. Multe dintre ele spuneau că de zece ani nu au mai primit flori şi nu au mai fost la salon. Din lipsă de bani, deşi îşi doreau foarte mult. Am avut şi solicitări pentru manichiură”, a spus Dan Diaconescu la OTV.

Rolls-ul poporului, spălat cu 9 lei

O altă afacere care poate fi pornită cu o astfel de sumă ar fi o spălătorie auto. Dan Diaconescu susţine că a observat la Târgu Jiu faptul că lumea îşi spală des maşina, chiar şi atunci când e curată. "E o modă aici", susţine DD, care a lansat provocarea patronilor de profil să declare "spălătoria poporului", unde zeci de fani PP-DD să îşi poată spăla maşinile pe cheltuiala "prietenilor" lui DD. "Eu nu am voie să sponsorizez, că sunt candidat", a spus Dan Diaconescu, uimit că în Târgu Jiu îşi spală Rolls-Roys-ul, pe care îl numeşte "maşina poporului", cu numai 9 lei. „M-a oprit o doamnă care are spălătorie auto, să merg şi la dânsa să spăl maşina. I-am spus că este curată, dar a zis că nu contează, că o mai spală o dată”, a povestit candidatul PP-DD.

Dan Diaconescu a promis că în următoarele zile va identifica în Târgu Jiu şi o „brutărie a poporului”, de unde cei nevoiaşi să poată cumpăra produse de panificaţie la preţuri mai accesibile.

Vizualizări: 176

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: