Codrin, frate cu românul aflat la răcoare

Am un coleg care susține de mai multă vreme înființarea unei poliții antropologice, o poliție care să aresteze oamenii exclusiv după față. Fără proces, fără dovezi, fără acuzații măcar. ”Arătați a infractor, poftiți la carceră, mulțumim!”. Când a intrat Cătălin Voicu chiar am crezut că această înnoire obligatorie a poliției a avut loc. Dar a ieșit. Și ne-am întristat. Acum avem alt candidat pe listă.

V-ați uitat vreodată la fața lui Codrin Ștefănescu? Eu l-aș condamna după față pentru viol. Pare genul care nu violează, pentru că-i prea fătălău, dar ar viola, deci e bun de pârnaie. Și, sfâșiat de prăpastia asta dintre dorință și imposibilitate fizică, omul devine ceea ce numim noi, dragi copii, un mare libidinos. Dincolo de ciudățeniile sexuale, însă, Codrin Ștefănescu are și multe ciudățenii pseudo-intelectuale. El zice, de exemplu, că e colecționar. De artă. Sigur, papagalii îl cred. De fapt, e genul care aranjează cărțile pe culori și pe urmă își face poze cu biblioteca.

Ei, acest papagal este noul lingău principal al lui Adrian Năstase. Ce soartă crudă, să lingi în dos un condamnat. Și zice domnul Ștefănescu cam așa, într-o scrisoare adresată pe Facebook lui Năstase. Vă citesc doar sfârșitul: ”Îți scriu aceste rănduri, Adrian Năstase, ptr că avem nevoie de tine, de sfatul și curajul tău, intr-o bătălie pe care trebuie obligatoriu să o căștigăm! Asta ne cer toți, într-un glas......”. Ce mai e de zis? Arată-mi ce prieteni ai ca să-ți arăt cât de vinovat ești. Cum ar putea ține cineva cu o tabără reprezentată de Codrin Ștefănescu?

www.mantzy.ro

Vizualizări: 164

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: