Cojocaru:  Vrem să legitimăm copii care să joace fotbal şi să crească

Pandurii Târgu Jiu s-a lovit doar de refuzul a două echipe din  Liga 2 care nu sunt de acord ca gorjenii să transfere jucători juniori. Doar CSM Reşiţa şi ASU Politehnica Timişoara nu le-au dat celor de la Pandurii acordurile pentru a transfera juniori.

Antrenorul Călin Cojocaru nu poate înţelege de ce Pandurii nu a primit acordurile tuturor echipelor din Liga 2 pentru a transfera jucători juniori. Deşi au acordul a peste trei sferturi dintre formaţiile din eşalonul doi, cei de la  Pandurii nu au primit răspunsuri de la CSM Reşiţa şi ACS Politehnica Timişoara.

Antrenorul timişorean al pandurilor nu înţelege atitudinea celor de la ASU Politehnica în privinţa transferurilor pentru că Pandurii nu va mai juca în acest an cu echipa din Timişoara. „Ce să le transmit? Eu chiar de cei de la Poli nu pot să îi înţeleg, mai ales că nu jucăm cu ei, pentru că am jucat şi tur şi retur. Şi dacă am fi jucat, până la urmă vrem să legitimăm nişte copii care să joace fotbal şi să crească. Am vorbit cu ei, au spus că nu ne trimit nici un răspuns, dar vor fi de acord cu hotărârile Comitetului Executiv, şi le vor respecta”, a explicat antrenorul Călin  Cojocaru, care locuieşte în Timişoara.

Dacă ASU Politehnica nu a dat un  răspuns, cei de la CSM Reşiţa nu au dat acordul, dar Metaloglobus l-a dat până la urmă: „Domnul Burcă este şi reprezentantul nostru şi ar trebui să ne susţină cauza. Ştiu că este un om de calitate şi sper să ne susţină cauza pentru că e reprezentantul cluburilor de Liga 2, inclusiv al nostru, şi trebuie să se lupte pentru noi. Fiindcă nu avem pretenţia să transferăm jucători cu experienţă, de certă valoare, ci doar juniori. Vrem doar să putem continua competiţia şi la nivelul Ligii 2 dar şi la nivel de juniori”.

Lotul convocat de antrenorul Călin Cojocaru pentru cantonamentul de pregătire centralizată care are loc la Târgu Jiu numără 28  de jucători dintre care cinci sunt juniorii clubului Pandurii, iar alţi 12 sunt tineri sub vârsta de19 ani.

Vizualizări: 814

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: