ACS Viitorul a pierdut amicalul în Turcia

ACS Viitorul Târgu Jiu a disputat în week-end un meci amical în cantonamentul pe care echipa pregătită de Cristian Lupuţ îl susţine la Side, în Turcia. Meciul a fost câștigat cu scorul de 3-1 de echipa armeană Lori FC.

ACS Viitorul Târgu Jiu a plecat de o săptămână în Turcia, unde antrenorul Cristian Lupuţ îşi pregăteşte jucătorii timp de două săptămâni. Cei de la Viitorul au susţinut şi un prim meci amical din această perioadă de pregătire centralizată, cu o echipă din Armenia, Lori FC, care s-a impus cu scorul de 3-1.

Antrenorul Cristian Lupuţ a declarat va miza în partea a doua a campionatului pe acelaşi lot ca şi cel din tur, lot pe care l-a mai completat cu trei jucători, doi dintre aceştia veniţi de la Luceafărul Oradea, Mitrică şi Paraschiv. După ce s-a pregătit în primele trei săptămâni după reunirea lotului la Sânmartin, pe baza sportivă Luceafărul Oradea, lotul pe care antrenorul Lupuţ îl are la dispoziţie s-a deplasat la Side, acolo unde tehnicianul a declarat că sunt perfectate patru jocuri amicale. „Vom efectua un cantonament de două săptămâni în Turcia, unde vom juca cu TSKA II Moscova, apoi cu o altă echipă din liga secunda a Rusiei, dar şi Ungariei, iar cel de-al patrulea adversar urmează să fie stabilit între timp, de organizatori. Vor fi patru amicale”, a spus antrenorul celor de la ACS Viitorul înaintea plecării în cantonament.

La capitolul plecări, Viitorul s-a despărţit de atacantul Alexandru Pop, cedat la ASU Politehnica Timişoara, în timp ce Bogdan Porumb a revenit la Sănătatea Cluj, iar Victoraş Astafei a plecat la  echipa lui Dorinel Munteanu, CSM Reşiţa.

Vizualizări: 511

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: