UEFA a stabilit ce se va întâmpla cu meciul Astra –Craiova

UEFA a oferit un verdict final în ceea ce privește duelul dintre Astra Giurgiu și Universitatea Craiova. Partida trebuia să aibă loc în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 dar a fost amânată de mai multe ori.

 Claudiu Popa, avocatul Astrei Giurgiu, a dezvăluit răspunsul oferit de UEFA în conflictul pe care echipa antrenată de Bogdan Andone îl are cu Universitatea Craiova. Oficialul grupării finanțate de Ioan Niculae susține că partida dintre cele două formații din play-off-ul Ligii 1 se va disputa după 3 august, toate acestea dacă partida nu va influența clasamentul.

„Căutăm soluții să se dispute jocul pe teren, în primul rând pentru acuratețea rezultatului sportiv și în al doilea rând, pentru a nu periclita relația comercială pe care Liga o are cu privire la drepturile TV. UEFA, ca un for rațional, a analizat pe conjunctură în limita regulamentului de care dispune, dat fiind faptul că este o situație specială care cere și măsuri speciale. Au spus foarte clar că nu îi deranjează faptul că aceste jocuri se vor juca și în afara termenului impus de ei, atâta timp cât nu intervin în stabilirea clasamentului final. Ne-am declarat disponibilitatea de a ne supune oricărei decizii care va avea ca rezultat disputarea partidelor pe teren”, a spus Claudiu Popa, avocatul Astrei Giurgiu, pentru Sport.ro.

Vizualizări: 1,879

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: