Lupuţ va antrena tot în Liga 2 după despărţirea de ACS Viitorul

Antrenorul Cristian Lupuț și-a găsit repede echipă după despărțirea de ACS Viitorul Târgu Jiu. Tehnicianul orădean va antrena tot în Liga 2, la nou promovata Aerostar Bacău.

Fostul antrenor de la ACS Viitorul, Cristian Lupuț, și-a găsit echipă după plecarea de la Târgu Jiu. Antrenorul va lucra tot în Liga 2, după ce a ajuns la un acord cu formația Aerostar Bacău, promovată la finalul acestui sezon din Seria 1 a Ligii a 3-a. Contractul a fost semnat luni şi este valabil până în vara lui 2021, iar antrenorul orădean va începe imediat munca. După parafarea contractului acesta a precizat că va face o analiză a lotului, după care va anunța conducerea ce jucători trebuie să revină la Aerostar. Lupuț a mai declarat că se așteaptă ca Aerostar Bacău să nu fie doar prezentă cu numele în Liga 2, ci vrea să îndeplinească obiectivul trasat alături de cei care conduc echipa din funcțiile înalte. Antrenorul a fost solicitat insistent de cei de la Aerostar, după cum a spus, iar acesta a fost unul dintre motivele principale pentru care a decis să vină. ”Insistența oamenilor de aici și stabilitatea de care Aerostar a dat dovadă în ultimii ani m-au convins să vin la Bacău. În perioada următoare voi face o evaluare a lotului pentru a vedea exact cum și unde trebuie să ne întărim astfel încât să facem o figură frumoasă în liga a doua”, a declarat Cristian Lupuț pentru Deșteptarea.

Doru Damaschin, președintele clubului Aerostar Bacău, a declarat că problemele de ordin financiar cu care echipa s-a confruntat nu mai sunt la fel de mari. A primit mai multe promisiune de la anumiți oameni de afaceri că se vor implica și vor ajuta la conturarea unui buget solid, cu care echipa să facă o figură frumoasă încă de la primul sezon în Liga 2.

Vizualizări: 680

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: