S-a încheiat Liga 2, se ştiu promovatele în Liga 1

Duminică s-au disputat ultimele meciuri din play-off-ul Ligii 2, în care au fost implicate echipele aflate în lupta pentru promovarea în Liga 1. În urma acestor partide echipele UTA şi FC Argeş au promovat direct iar CS Mioveni va disputa meci de baraj.

Suspansul promovării în Liga 1 s-a menţinut până în ultima etapă din Liga 2, acolo unde se ştia doar că Petrolul nu mai poate promova, după meciul din etapa precedentă. Dintre cele șase echipe care au intrat în play-off-ul inventat de FRF, doar cinci mai aveau șanse să ocupe inclusiv o poziție direct promovabilă în Liga 1, iar singura care nu mai putea ajunge nici pe locul 3, de baraj, era Petrolul Ploiești. UTA Arad, CS Mioveni, Campionii FC Argeș, Turris Oltul Turnu Măgurele și Rapid s-au luptat direct sau indirect până în ultima etapă pentru a promova în Liga 1.

Meciurile în care au fost implicate echipele aflate în lupta pentru promovare s-au disputat toate la aceeaşi oră şi s-au încheiat cu următoarele rezultate:  Rapid – Turris 1-1, FC Argeș - UTA 1-1 și CS  Mioveni - Petrolul 1-2. 

UTA a condus tot sezonul de Liga 2, dar a tremurat până în ultima etapă, reuşind promovarea după un rezultat de egalitate pe terenul lui FC Argeș, 1-1,  Golul arădenilor a fost semnat de Alexandru Ioniță I, dintr-o lovitură de la 11 metri. Reușita piteștenilor i-a aparținut lui Matiș iar FC Argeș a obţinut la rândul ei promovarea. CS Mioveni va merge la baraj, după golul marcat în ultima fază a partidei dintre Rapid și Turris.

Vizualizări: 1,096

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: