Cojocaru: Eu am vrut sondaj la Motru şi oamenii au votat

Ion Cojocaru, vicepreşedintele organizaţiei PNL Motru, a lămurit ieri cum stă treaba cu sondajul pe zona respectivă, pentru desemnarea candidatului liberal la primărie. Cojocaru susţine că el a fost cel care a propus în şedinţa Biroului Politic Local să se efectueze sondaj pentru ca cei doi candidaţi, Dorel Drăghici şi Gigel Jianu, să aibă şanse egale în lupta pentru primăria Motru. Vicepreşedintele PNL Motru a precizat că a fost rugat să se ocupe de sondaj de către copreşedintele Tudor Barbu.

Rep.: Domnul Vâlceanu a spus public că, dacă vreţi sondaj, trebuie să-l faceţi. Cum stau lucrurile?

I.C: Dacă domnul copreşedinte a zis aşa, eu nu pot să zic ceva împotriva domnului copreşedinte. Mie, în timpul şedinţei de BPL, domnul Militaru mi-a transmis că, în urma discuţiei cu cei doi copreşedinţi, domnul Barbu mă roagă să mă ocup eu de sondaj. Nu eu am vrut sondaj, aşa s-a discutat, nu am vrut eu sondaj. Eu consider că Motru e un municipiu şi se merită ca în lupta asta pentru primărie să avem un sondaj şi să fim cât mai aproape de adevăr. Eu nici nu voi fi sondat.

Rep.: Cine a mai susţinut în timpul şedinţei ideea sondajului?

I.C: Şi domnul Drăghici a vrut sondaj, au vrut şi colegii că de aia au votat, dacă susţineam doar eu sondaj, nu se vota în BPL, dar s-a votat să se efectueze sondaj. Eu am propus sondaj şi oamenii au votat. Eu am vrut sondaj pentru partid, pentru binele viitoarei campanii, ca să nu ne batem joc nici de Drăghici, nici de Jianu, nu ne batem joc nici de bunul mers al organizaţiei că, dacă noi venim cu Drăghici şi în sondaj va sta mai bine Jianu, am pierdut din start câteva procente. Sau invers. Asta vreau eu, să fim cât mai aproape de adevăr. Să fie o competiţie corectă între cei doi colegi care s-au înscris în cursa pentru primărie. Asta vrea Ion Cojocaru. Eu nu vreau să încurc lucrurile, vreau să le descurc şi să fie bine pentru toţi.

Rep.: Cum se va realiza sondajul, nu este prea costisitor?

I.C: Asta ţine de partea noastră organizatorică. Dacă pentru municipiul Târgu Jiu s-a putut face, de ce să nu se facă şi pentru municipiul Motru? Nu credeţi că am dreptate? Sunt 18.000 de voturi la Motru, este al doilea municipiu din judeţ. Se va face sondajul în termenul stabilit şi vă voi comunica rezultatul.

Vizualizări: 154

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: