Cojocaru, noul director al Casei de Sănătate

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Gorj are un nou director. Elena Cojocaru ocupă funcţia de preşedinte interimar al Casei de Sănătate până la organizarea concursului. Aceasta a fost numită în funcţia de director ori de câte ori a fost schimbată conducerea. Daniel Bondoc susţine că se aştepta să fie schimbat din funcţie şi în urmă cu câteva zile şi-a dat demisia. Elena Cojocaru nu ştie încă dacă va participa la concursul pentru funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj.

Daniel Titu Bondoc a ocupat funcţia de preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj din luna aprilie a acestui an când a fost numit în această funcţie de Partidul Social Democrat. El susţine că se va întoarce în mediul privat din care a plecat. „Eu mă aşteptam să fiu demis pentru că nu mai aveam ce căuta la Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate şi de aceea mi-am dat demisia, iar după câteva zile a venit şi ordinul de demitere de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate. Eu mă voi întoarce în mediul privat de unde am plecat”, a declarat Daniel Bondoc.

Elena Cojocaru a fost numită interimar la conducerea Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Gorj, până la organizarea concursului pentru această funcţie. Cojocaru lucrează din 2005 la Casa şi a ocupat funcţia de director economic până în aprilie 2009 când a fost schimbată din funcţie. Ea nu se aştepta să fie numită, dar se bucură că activitatea ei a fost apreciată de superiorii ei. „Este ca un cadou de sărbători. Deocamdată nu m-am hotărât dacă voi participa sau nu la concurs pentru că nu s-a stabilit nici bibliografia şi nici data concursului”, susţine Elena Cojocaru.

Vizualizări: 137

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: