Cojocaru promite un nou început pentru Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a mai legitimat doi jucători înaintea ultimului meci din campionat şi este posibil să mai apară şi alte noutăţi în lot. Ultimii doi jucători veniţi sunt Constantin Greu și Claudiu Moisie, ambii debutând deja la Pandurii ca titulari în meciul cu CS Mioveni.

Pandurii a continuat să legitimeze permanent jucători şi după ce a început noul sezon. Pentru că echipa nu a avut întregul lot disponibil de la începutul campionatului, debutul a fost unul mai greu, mai ales că adversarii au fost de top în primele etape. Chiar şi în etapa a cincea, la meciul cu CS Mioveni, au mai fost debutanţi la Pandurii, doi dintre ei fiind legitimaţi în săptămâna premergătoare meciului, Constantin Greu și Claudiu Moisie.

Ambii au debutat la acest ultim meci la care Pandurii a prestat un joc mult mai bun şi a pierdut destul de greu, jucând mai bine de jumătate din acest meci în zece oameni. Bazându-se pe jocul în creştere, antrenorul echipei Pandurii a declarat că echipa sa este pe drumul cel bun. ”Am reușit să-i legitimăm și pe Grecu și Moisie (Constantin Greu și Claudiu Moisie), iar meciul acesta a fost un nou început pentru noi. Jucătorii au venit pe rând şi nu a fost o atmosferă propice să construim o echipă dar acum jucătorii au avut o atitudine foarte bună”, a spus Călin Cojocaru care a recunoscut că echipa a avut şi jocuri slabe: „De altfel, noi și la Rapid am jucat foarte bine și am pierdut dintr-un penalty care nu a fost, dar apoi au urmat două jocuri mai proaste, foarte modeste. Noi am jucat cu cele mai bune echipe. Nici fizic nu mai stăm bine. Rezultatele nu pot să vină peste noapte”.

În ceea ce priveşte omogenitatea lotului, aceasta nu s-a putut realiza atât timp cât au intrat constant şi alţi jucători în primul unsprezece. La ultimul meci Pandurii n-a avut niciun jucător din lotul cu care a încheiat sezonul trecut în primul unsprezece, în care s-au aflat şi doi debutanţi în acest sezon.

Vizualizări: 715

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: