Pandurii a renunţat la preparatorul fizic francez

Samuel Covelli, preparatorul fizic adus în vară de impresarul belgian Jean Willy Ngoma, s-a despărţit de Pandurii Târgu Jiu. Antrenorul Călin Cojocaru a ales să renunţe la serviciile acestuia după ultimele rezultate, mai ales că clubul a fost în imposibilitatea de a-i perfecta contractul la FRF.

Preparatorul fizic francez adus la Pandurii în vară, Samuel Covelli, în vârstă de 25 de ani, s-a despărțit săptămâna trecută de clubul gorjean.

Francezul susține că nu a fost plătit în această perioadă, dar la fel ca el nu au fost plătiţi nici ceilalţi angajaţi, care au deja ani de zile de când nu au mai primit salariul de la club. De altfel Covelli nici nu avea încă un contract semnat cu Pandurii şi clubul, chiar dacă ar fi avut bani, nu îl putea plăti.

Covelii a spus la plecare că s-a vrut să fie scos țap ispășitor pentru eșecul drastic din partida cu Turris Oltul Turnu Măgurele, pierdută de olteni cu scorul de 5-0, pe teren propriu. ”Am părăsit Pandurii. Doream să rămân în continuare, dar antrenorul a spus, după înfrângerea cu Turris, că diplomele mele nu sunt bune. Mi-a spus că echipa nu este bine pregătită fizic și că este vina mea că am pierdut cu 5-0”, a spus francezul, conform liga2.ro.

Până să vină în România Covelli antrenase doar o echipă feminină de baschet având un CV extrem de subţire. Ceea ce a uitat să spună Covelli a fost faptul că antrenorul Călin Cojocaru a fost cel care i-a plătit și biletul de avion pentru a se putea întoarce în Franța.

Antrenorul Călin Cojocaru s-a rezumat să spună că Samuel Covelli nu avea experienţa necesară pentru a lucra în fotbal şi l-a acuzat pe preparatorul fizic că obişnuia să iasă frecvent cu jucătorii străini în oraş și astfel se expunea contactării virusului COVID-19, acesta fiind un aspect grav de indisciplină.

Deși nu mai activase în fotbal, fiind, anterior, preparator fizic doar la baschet feminin, francezul a fost convins să vină în România de Jean Willy Ngoma, care, atât lui, cât și jucătorilor străini, le-a spus că el este noul director sportiv al clubului Pandurii și că el îi va plăti pentru perioada cât vor activa la Târgu Jiu. 

Vizualizări: 436

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: