FRH a amânat startul în Liga Florilor, Divizia A mai aşteaptă

Federația Română de Handbal a propus ca etapa I din Liga Florilor să fie amânată cu încă o săptămână, pentru perioada 14-15 octombrie. Liga Florilor, ca şi Divizia A feminin, acolo unde va evolua echipa CSM Târgu Jiu, se vor disputa în sistem turneu.

Dacă la Divizia A nu s-a luat o decizie în ceea ce priveşte turneele din acest sezon, turneul fetelor din Liga Florilor a fost stabilit deja pentru perioada 14-15 octombrie iar în  perioada 4-11 octombrie, la masculin se vor disputa șase etape în cadrul unui turneu de sală. Pro Sport a anunţat că, din punct de vedere logistic, Federația Română de Handbal nu se poate trimite oficialii pentru meciuri în două locuri iar partenerul TV nu poate să acopere patru săli în aceeași zi, în două orașe diferite. Inițial, Consiliul de Administrație al FRH a votat ca „Liga Florilor” să debuteze pe 7-8 octombrie. În ceea ce priveşte startul Diviziei A nu există nici o certitudine, şi nu se ştie nici data primului turneu şi nici protocolul exact care va trebui urmat, deocamdată fiind anunţat cel pentru Liga Florilor.

Singura certitudine pentru handbalistele de la CSM este că au scăpat de cele mai puternice echipe din serie iar în următorul sezon concurența nu va mai fi atât de mare. Datorită pandemiei Covid-19, în Liga Florilor au promovat ambele echipe care s-au luptat pentru promovare în campionatul precedent, în serie cu CSM, formațiile din Mioveni și Ploiești.

Vizualizări: 322

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: