Gilortul, după puncte în Ardeal

Gilortul Târgu Cărbuneşti a obținut șase puncte din tot atâtea posibile, din primele două etape, învingând cu 3-1 pe CSM Deva, la Târgu Cărbunești, și cu 2-1 pe Minerul Costești, la Râmnicu Vâlcea. Marţi, de la ora 17:00, la Copșa Mică, formaţia gorjeană va disputa jocul restanță din prima etapă împotriva echipei a doua a Gaz Metan.

Gilortul va întâlni, în meciul restanţă din prima etapă, a doua echipă a celor de la Gaz Metan. Scopul formații medieșene este acela de a forma jucători pentru prima echipă şi are în componenţă foarte mulţi tineri. În aceste condiţii, gorjenii spun că pornesc favoriţi chiar dacă şi gazdele acestui meci au înregistrat două victorii. „Băieții noștri pornesc favoriți în disputa de lângă furnale, dar trebuie să trateze jocul cu maximă concentrare și determinare, întrucât adversarii noștri se prezintă la ora startului partidei tot cu două succese, 1-0 cu AFC Hermannstadt 2, la Sibiu, și 7-1 cu Jiul Petroșani, la Mediaș. Dacă vor trata întâlnirea cu aceeași ambiție și disponibilitate la efort, așa cum au făcut-o în precedentele întâlniri,jucătorii noștri nu au cum să se întoarcă acasă cu mâna goală. Singura absență din lotul echipei o reprezintă atacantul Ion Berescu, accidentat”, au anunţat oficial cei de la Gilortul pe pagina clubului. Antrenorii Florin Popete și Bogdan Chiriac au condus luni, începând cu ora 12:30, un ultim antrenament tactic, după care delegația Gilortului s-a deplasat la Sibiu. Înainte de plecare a avut loc testarea periodică RT-PCR pentru COVID-19 a jucătorilor, a staffului tehnic și a personalului de suport implicat în activitatea echipei, rezultatele tuturor testelor fiind negative.

Începând din această săptămână, conform protocolului medical, Gilortul poate deplasa la meciurile din deplasare un număr de 11 persoane care pot lua loc în tribune, 8 dintre acestea făcând parte din delegația oaspete și 3 din stafful auxiliar.

Vizualizări: 700

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: