Pandurii rămâne cu ce are în lot, nu poate face transferuri

Federația Română de Fotbal nu a dat dreptul celor  de la  Pandurii Târgu Jiu de a face transferuri nici de  jucători Under 19 ani, după ce clubul gorjean obţinuse  acordul cluburilor de Liga 2 în acest sens. În aceste condiţii cei de la Pandurii merg mai departe cu jucătorii pe care îi au în lot la momentul actual.

FRF nu a fost de acord cu cererea celor de la Pandurii Târgu Jiu de a legitima jucători, nici măcar Under 19 ani, nici după şedinţa Comitetului Executiv de  marţi. Datoriile acumulate de către clubul din Târgu Jiu au dus la o interdicţie de a face transferuri din partea FRF iar gorjenii nu i-au mai putut transfera pe jucătorii care s-au pregătit cu lotul în perioada de iarnă.

În aceste condiţii, toţi tinerii care s-au pregătit cu echipa în ultima lună, şi cei care fuseseră oferiţi sub formă de împrumut de FCSB  şi Rapid, se vor întoarce la echipele de la care au venit. Pandurii Târgu Jiu va merge mai departe cu jucătorii pe care îi are  în lot respectiv 16 fotbalişti seniori, la care se vor mai adăuga o serie de juniori sub 18 ani de la grupele de juniori republicani.

Din lotul actual mai fac parte portarul Alexandru Opriţa şi jucătorii Daniel Ciobanu, Alexandru Vasilescu, Nicolae Cotolan, Robert Lică, Ludovic Erhard, Alexandru Trancă, Adrian Tănăsoiu, Alexandru Dinu-Ivănescu, Kazuki Takahashi, Radu Filip, Andrei Şendroiu şi Patrick Popescu, la care se mai adaugă cei trei fotbalişti care au avut probleme medicale de lungă durată şi care acum au revenit la antrenamente: Robert Gheorghe, Iulian Măicăneanu şi Bogdan Dănăricu.

Cu lotul pregătit de antrenorul Călin Cojocaru s-au mai antrenează şi juniorii Alexandru Krupenschi – portar, şi Alexandru Cuţitoiou, Albert Cornicioiu, Horaţiu Peia şi Leonard Gheorghe. În total, cu aceşti juniori, Pandurii abia reuşeşte să alinieze un lot măcar pentru a completa foaia de meci, pentru că  mai mulţi jucători au acumulat cartonaşe în meciurile din tur şi probabil nu vor putea evolua meci de meci.

Vizualizări: 554

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: