Cojocaru: Remacle trece printr-o formă foarte bună

Martin Remacle este unul dintre puţinii jucători de la Pandurii care s-a evidenţiat în meciurile lanternei roşii având patru goluri marcate. Belgianul s-a dovedit a fi cea mai inspirată achiziție a echipei gorjene, care a adus în vară nu mai puțin de nouă jucători străini.

Născut la 26 mai 1997, la Vervies, în Belgia, Martin Christophe Remacle a fost format de academia clubului Standard Liege, iar în 2017 a fost transferat de Torino Primavera, echipa de juniori Under 19. Ca senior a jucat, în 26 de partide, pentru echipa cipriotă de eșalon secund Agia Napa, iar în 2019 a revenit în Belgia, la URSL Vise, din Liga 3, după care a ajuns la Pandurii, la sugestia unui amic român. „Înainte de a alege Pandurii am jucat în Belgia, dar ştiam de Pandurii pentru că am un prieten român, un bun prieten care nu joacă fotbal, dar care cunoaşte bine fotbalul din liga secundă din România, el fiind fan al echipei Rapid. Ştiu că Pandurii a fost în prima ligă şi că a jucat şi în Europa League. Îmi doresc să ajungă din nou acolo!”, a spus Remacle explicând de ce a ales să joace în România. Antrenorul Călin Cojocaru i-a acordat şansa de a juca şi apreciază forma bună prin care trece belgianul: ”Într-adevăr, Remacle trece printr-o formă foarte bună, dar pentru mine toți jucătorii contează. E de apreciat ce face Remacle, e foarte bine și pentru noi, și pentru el. Îi aștept și pe ceilalți jucători să vină la un nivel bun, în primul rând fizic, și cu siguranță se vor ridica și ei la un nivel al jocului cum îl are Martin”.

Din păcate pentru gorjeni, este greu de adunat puncte doar cu reuşitele unui singur jucător. După remiza de la Miercurea Ciuc, scor 1-1 cu FK Csikszedera şi eşecul cu ACS Viitorul, Pandurii a rămas tot pe ultimul loc în Liga 2.

Vizualizări: 610

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: