Răzvan Stanca pregăteşte portarii la o formaţie dn Liga 2

Eugen Trică și-a completat stafful de la Turris Oltul cu două nume importate printre care se numără şi un fost portar al echipei Pandurii. Laurențiu Diniță și Răzvan Stanca au fost prezentați oficial după numirea noului antrenor.

Eugen Trică își formează stafful tehnic după ce a fost numit antrenor principal la Turris Oltul. Alături de el, la echipa din Turnu Măgurele au ajuns și fostul portar dar şi antrenor cu portarii de la Pandurii, Răzvan Stanca și Laurențiu Diniță. Cei doi vor ocupa funcțiile de antrenor cu portarii, respectiv antrenor secund, a anunţat liga2.ro.

Turris Oltul s-a despărțit, pe lângă Erik Lincar, și de antrenorul secund Viorel Domocoș, cât și de antrenorul cu portari Florin Matache, acesta din urmă fiind înlocuit de Răzvan Stanca.

Eugen Trică și cei doi colaboratori ai săi au de gestionat o situație nu tocmai ușoară la Turris Oltul, dat fiind faptul că echipa se află la al doilea meci fără victorie în Liga 2, timp în care a luat un singur punct. Nici clasarea nu este una prea bună, locul 10 cu 16 puncte în 11 meciuri.

Mai mult, la o zi distanță după ce a fost numit Eugen Trică pe banca tehnică, Turris Oltul a descoperit că are o mulțime de cazuri de COVID-19 în cadrul lotului. Teleormănenii au amânat meciul din etapa a 12-a, cu Dunărea Călărași, care trebuia să se joace vineri, 13 noiembrie, de la ora 19:30, în deplasare.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: