Unde se joacă meciul din cupă al Universităţii Craiova

Universitatea Craiova și-a invitat adversara din Cupa României să joace pe Stadionul „Ion Oblemenco”. Progresul Spartac se va deplasa în Bănie pentru meciul din şaisprezecimile cupei.

Universitatea Craiova va juca în șaisprezecimile Cupei României cu Progresul Spartac, echipă din Liga 3, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, din Bănie. Meciul dintre Progresul Spartac și Craiova se va disputa vineri, 27 noiembrie, de la ora 20:45, pe Stadionul din Craiova. Tragerea la sorți a făcut ca oltenii să nimerească o echipă de Liga 3, însă chiar echipa care a eliminat-o pe Rapid București în runda precedentă.

Având în vedere faptul că Progresul Spartac este echipa mai slab cotată, meciul trebuia să se joace în Capitală. Pentru că meciul a fost programat seara, iar gazdele nu dispun de o instalație de nocturnă corespunzătoare, Universitatea Craiova a invitat-o pe Progresul Spartac să joace pe Stadionul „Ion Oblemenco”, iar gruparea bucureșteană a acceptat. „Meciul va fi transmis în direct la posturile de televiziune naționale, în prime time, ceea ce înseamnă automat că partida nu se poate desfășura pe stadionul nostru din Intrarea Vrabiei, care are o instalație de nocturnă cu o capacitate de doar 200 de lucsi, utilă pentru antrenamente, dar mult sub capacitatea minimă de 800 de lucsi necesară pentru meciuri oficiale.  În aceasta situație, ținând cont și de interdicția spectatorilor de a asista la meciuri, clubul nostru a acceptat oferta partenerilor de întrecere de a disputa acest meci pe Stadionul «Ion Oblemenco» din Craiova”, se arată pe site-ul oficial al clubului Progresul Spartac.

FC U Craiova, echipa din Liga 2 patronată de către Adrian Mititelu, va juca în șaisprezecimile Cupei României contra celor de la ASU Poli Timișoara. Fiind echipa sosită din Liga 3, Craiova va fi gazdă. Oltenii au făcut cerere să joace pe Stadionul „Ion Oblemenco”, însă având în vedere faptul că echipa din Liga 1 va disputa acolo un meci ce era menit să se joace în deplasare, există șanse mari ca autoritățile locale să nu accepte cererea echipei din Liga 2, putând să invoce ca motiv dorința de protejare a gazonului pentru următoarele meciuri din Liga 1, a informat Pro Sport.

Meciurile din „16-imile” Cupei României

    Farul – Academica Clinceni

    Dinamo – Viitorul

    Turris- Sepsi

    Gloria Buzău – FCSB

    Hușana Huși – U Cluj

    Chindia – Hermannstadt

    Poli Iași – CFR Cluj

    FC Voluntari – Gaz Metan Mediaș

    Ceahlăul – Petrolul

    Chiajna – FC Botoșani

    Ripensia – Astra

    Progresul Spartac – CS Universitatea Craiova

    ACS Viitorul Târgu  Jiu – FC Argeș

    CS Sânmartin – Dunărea Călărași

    FC U Craiova 1948 – ASU Poli Timișoara

    Csikszereda Miercurea Ciuc – UTA Arad

Vizualizări: 1,025

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: