Stoican: E mult mai greu din tribună

ACS Viitorul Târgu Jiu a jucat ultimele două meciuri din Liga 2 fără antrenorul principal pe bancă dar a reuşit două victorii consecutive. Trimis în tribună la meciul de la Buzău, Flavius Stoican s-a dovedit mult mai inspirat când a dat indicaţii din tribună dar spune că îi e greu să nu se afle pe banca echipei sale.

Flavius Stoican a condus din tribună ultimele două meciuri ale echipei sale, fiind suspendat două etape după meciul de la Buzău. Şi săptămâna trecută, la Metaloglobus, dar şi la meciul cu Pandurii, Stoican a stat în tribună, iar echipa sa a câștigat ambele jocuri.

Cu toate că a luat şase puncte şi echipa sa a urcat pe loc de play-off, Stoican spune că e mult mai greu să stea în tribună şi să transmită indicaţii. ”E mult mai greu din tribună, decât de pe bancă, fiindcă nu poți transmite jucătorilor ceea ce vrei. Nu ai posibilitatea să te faci înțeles. Am început foarte bine meciul, jocul îmi dădea încredere, dar, din păcate, nu am reușit să facem față fazelor fixe. Știam că echipa adversă are jucători cu talie bună, nu am reușit să le facem față și am primit trei goluri. Momentul psihologic a fost însă la 3-1, când Bădăuță a trimis balonul în bară și dacă făceam 4-1 adversarii nu mai puteau să revină, oricât și-ar fi dorit. Trebuie să învățăm din astfel de meciuri”, a spus Stoican după meciul cu Pandurii precizând  că a crezut în victorie până în ultima clipă: ”Atunci când primești gol în ultimul minut, e clar că sunt supărări, dezamăgiri, că apar frustrări. Consider că ambele penalty-uri au fost acordate corect. Am avut speranțe până în ultima clipă, fiindcă au mai fost situații de genul acesta. Chiar dacă timpul nu era aliatul nostru, am sperat. Bravo lui Darius Buia, care a scos penalty-ul, din care a și marcat golul victoriei. El un jucător care își face simțită prezența pe teren, indiferent dacă joacă titular sau dacă intră pe parcurs”.

Echipa antrenată de Flavius Stoican s-a impus, la ultima fază a meciului cu Pandurii, dintr-un penalty contestat de oaspeți, cu scorul de 4-3.

Vizualizări: 267

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: