CSM Târgu Jiu are obiectiv promovarea în Liga Florilor

Echipa de handbal a CSM Târgu Jiu va avea un obiectiv îndrăzneţ în actualul sezon. Jucătoarele antrenate de Liviu Andrieş vor să forţeze promovarea în Liga Florilor, deşi vor avea o serie dificilă, cu adversare de valoare.

CSM Târgu Jiu porneşte la drum în noul sezon, care va începe în luna decembrie, cu obiectivul clar de a promova în Liga Florilor. Conducerea clubului a adus întăriri lotului pe perioada de vară şi speră că echipa va beneficia de întregul efectiv la startul noului sezon. „Este o serie echilibrată, dar eu am mare încredere în formaţia noastră. Avem o echipă care poate promova. Ne respectăm adversarii, dar sper ca la final să fim pe un loc promovabil”, a spus directorul CSM Târgu Jiu Robert Bălăeţ, care speră că echipa nu va avea probleme din cauza pandemiei: „Dacă totul se derulează în mod normal, fără probleme din cauza pandemiei, cred ca la anul vom fi în prima ligă. Sunt convins că fetele vor da totul pentru a promova. Cel mai mult îmi doresc ca fetele să fie sănătoase şi la ora primului turneu să aliniem cel mai bun 7”.

Din lotul echipei de handbal o mare parte dintre jucătoare au trecut cu bine peste infectările din ultima perioadă şi s-au imunizat, conducerea clubului programând teste pentru a depista posibile infectări cu mai mult timp înainte de startul competiţiei pentru a nu avea surprize.

Conform Regulamentului FRH pentru Divizia A cu 3 serii, primele două clasate din fiecare serie și cele mai bune 2 echipe de pe locul 3 se vor califica la turneul final. Dacă o echipă fără drept de promovare se va situa pe unul dintre primele 3 locuri, se va reface clasamentul fără rezultatele echipelor care nu au drept de promovare, respectiv echipa a doua a unui club de Liga Națională sau echipe de juniori, C.N.E.-uri.

Programul CSM Tâgu Jiu la primul turneu:

2 decembrie: CSM Târgu Jiu – CSU Oradea

3 decembrie: CSM Târgu Jiu – CSU Reşiţa

4 decembrie: CSM Târgu Jiu – CS Gloria Bistrița

5 decembrie: CSM Târgu Jiu – CNE Sf. Gheorghe

Vizualizări: 174

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: