Gabriel Dodoi a adus victoria Reşiţei cu letonienii de la Tukums

Gorjeanul Gabriel Dodoi a fost jucătorul decisiv pentru CSM Reşiţa în amicalul cu letonienii de la Tukums. Fostul jucător de la Pandurii, împrumutat acum de Rapid la CSM Reşiţa, a înscris singurul gol al meciului pentru echipa lui Dorinel Munteanu.

 CSM Reşiţa, echipă la care evoluează acum fosta glorie a pandurilor Gabriel Dodoi, se pregăteşte în Antalya. Formaţia reşiţeană a jucat trei meciuri amicale până acum în cantonamentul din Turcia şi a înregistrat toate rezultatele posibile. După eşecul cu bulgarii de la FC Montana (scor 0-3) şi egalul cu sârbii de la Proleter Novi Sad (scor 2-2), echipa lui Dorinel Munteanu a câştigat duminică amicalul cu FK Tukums. Partida a fost câştigată la limită de bănăţeni, cu 1-0 iar unicul gol al meciului cu nou-promovata în prima ligă din Letonia a fost marcat în minutul 40 de gorjeanul Gabriel Dodoi, atacant împrumutat în această iarnă de la Rapid, acolo unde a ajuns vara trecută de la Pandurii.

La echipa pregătită de Dorinel Munteanu a ajuns recent şi Victoraş Astafei,  jucător care a trecut pe la echipa ACS Viitorul Târgu Jiu, pentru care a evoluat în tur. Astafei a jucat doar în repriza a doua a meciului în timp ce Dodoi a fost titular şi a evoluat 60 de minute. 

În cantonamentul din Antalya a ajuns şi Alin Dudea, un fundaş de 22 de ani care aparţine de Dinamo şi care în ultimul sezon şi jumătate a fost cedat la Chindia Târgovişte. Sezonul trecut, în Liga 2, a jucat în 19 meciuri pentru dâmboviţeni şi a marcat două goluri, iar în campionatul aflat în curs, în Liga 1, a avut doar cinci apariţii pentru Chindia, de două începând ca titular.

Vizualizări: 586

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: