Nichifor a marcat meci de meci la CSO Filiaşi

Fostul jucător de la Pandurii Târgu Jiu, Adrian Nichifor, care  s-a despărțit de echipa din Gorj  de mai puțin de o lună, marchează meci de meci la Filiași. Transferat de mai puțin de o lună de formația doljeană, fostul pandur s-a integrat perfect şi a marcat la fiecare meci amical disputat.  

Formaţia de Liga 3 CSO Filiaşi a făcut numeroase transferuri pentru a se salva de la retrogradare. Mijlocaşul Sabin Lupu, atacantul Alex Fotescu, dar şi mijlocaşul Adrian Nichifor, în tur jucător la Pandurii Târgu Jiu, sunt fotbaliştii cei  mai experimentaţi transferaţi de echipa lui Nae Constantin.  

Dintre cei trei, Nichifor se dovedeşte deja a fi o achiziţie bună, acesta marcând în ambele meciuri amicale în care a jucat. Fostul pandur Nichifor a evoluat prima dată pentru CSO Filiaşi la meciul amical de săptămâna trecută cu Vulturii Fărcășești, scor 3-0, când a şi marcat primul său gol la Filiaşi. „Mă bucur că am revenit acasă şi sper să fie un pas înainte. Îmi doresc să pot să joc cât mai multe meciuri şi să marchez cât mai mult. Am găsit un grup unit, băieţi cu caracter şi totul este ok. Returul campionatului va fi greu, dar sunt sigur că o să ne salvăm“, a declarat Nichifor.

Vineri, echipa doljeană a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida amicală susţinută  pe stadionul „Aripile“ din Craiova, în faţa echipei Sporting Roşiori. Filieşenii au deschis scorul prin acelaşi fost pandur Adrian Nichifor, care, arată că deja s-a integrat foarte bine la Filiaşi, acolo unde mai joacă şi un jucător al echipei Pandurii, Marius Almic, oferit sub formă de împrumut la începutul acestui sezon de echipa din Târgu Jiu. De asemenea, o serie de juniori care  au fost formaţi la Târgu Jiu, sau jucători care  au terminat junioratul la echipe din Târgu Jiu, au ajuns să evolueze  la Filiaşi, în Gorj fiind doar o echipă de Liga 3, Gilortul Târgu Cărbuneşti.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: