Andrieş: E destul de greu să le ținem pe fete într-o formă sportivă

Liviu Andrieş, antrenorul echipei de handbal feminin de la CSM Târgu Jiu, se plânge de faptul că întreruperile din campionat îi vor scoate din formă echipa. După ce au jucat în acest week-end, handbalistele vor avea programat următorul joc oficial peste două săptămâni când joacă la Mioveni în compania liderului Seriei C.

CSM Târgu Jiu a jucat în această etapă cu Odorheiu Secuiesc, iar următorul meci al handbalistelor este programat în deplasare, pe terenul liderului CS Dacia Mioveni, tocmai pe data de 22 februarie.

Echipa feminină va avea acum două săptămâni de pauză competiţională care nu îi surâde antrenorului Liviu Andrieş, pentru că îi scoate  din formă jucătoarele: „Mă aşteptam să avem un joc la discreţia noastră. Felicit fetele pentru această victorie. Referitor la acest joc, ţin să le felicit pentru rezultat şi pentru anumite momente ale jocului în care, într-adevăr, am fost mult peste adversarele noastre. Din păcăte, se întrerupe din nou campionatul şi este destul de greu să le ţii pe fete într-o formă sportivă”.

Andrieş s-a bucurat pentru victorie pentru că de acum echipa sa se poate  concentra pe cele două partide importante de la finalul acestei luni cu echipele din fruntea clasamentului: „Trebuie să ne concentrăm pe partidele cu cele două formații care conduc seria, Mioveni și Ploiești. Tot lotul este valid și apt pentru aceste  meciuri. Pentru noi, meciul cu echipa din Odorhei a fost bună ocazie să ne luăm revanşa în faţa iubitorilor de handbal din Târgu Jiu, dar şi faţă de noi, care nu ne aşteptam la acea înfrângere de la Vâlcea”. Prin victoria de pe teren propriu cu echipa din Odorhei handbalistele au demonstrat că acel joc de la Vâlcea, şi implicit acel eşec, a fost o greşeală şi că valoarea echipei este cu totul alta.

Adevăratele examene pentru handbalistele senioare de la CSM Târgu Jiu vor fi încă cele de la finalul lunii februarie, când vor juca cu liderul de la Mioveni şi cu a doua clasată, Activ Prahova Ploieşti.

Vizualizări: 455

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: