Cojocaru: Vom face un lot competitiv la Pandurii

Pandurii va avea un lot competitiv, în ciuda plecării unora dintre jucătorii de bază. Asigurarea vine de la antrenorul principal Călin Cojocaru care a completat deja lotul cu jucători aduşi de la FCSB, Rapid sau Gaz Metan Mediaş.

Rezilierile de contracte care au început din  decembrie la Pandurii Târgu Jiu, continuă şi în acest an. Echipa târgujiană nu îşi poate păstra  jucătorii din cauza problemelor financiare cu care se confruntă, dar antrenorul Călin Cojocaru a completat deja lotul şi rămâne la fel de optimist cum se arăta la preluarea echipei din Târgu Jiu.

Tehnicianul gorjenilor a confirmat faptul că mai mulţi jucători, care au evoluat în prima parte a sezonului la Pandurii, au decis să părăsească echipa gorjeană, unii chiar pentru formaţii de Liga 3, în acest caz  fiind şi căpitanul din tur al pandurilor, Gabriel Oiţă: „Într-adevăr Oiţă a plecat de la echipă, s-a transferat. Dar aştept să vină alţi jucători, la reunire au fost aproximativ 25 de fotbalişti, dar pe parcursul acestei săptămâni, când avem o perioadă de reacomodare la efort, vom stabili şi lotul. Mai aştept şi alţi jucători şi sunt convins că o să facem o treabă bună aici şi vom face un lot competitiv la Pandurii, deşi unii oameni sunt  sceptici în privinţa  noastră”. Chiar dacă a plecat oficial de la Pandurii, Oiţă  s-a aflat luni la  antrenamentul fostei echipe, dar în calitate de  spectator, urmărind antrenamentul  colegilor săi alături de un alt fost pandur, George Tudoran.


Vestea bună dată de antrenorul Cojocaru suporterilor echipei Pandurii este că în locul jucătorilor plecaţi au venit alţi jucători, de la FCSB, Rapid sau Gaz Metan Mediaş: „I-am adus deja pe Pirciu şi Alexandru Bodea de la FCSB, pe Achiriloaie, Babaua şi Catrici de la Rapid şi pe Mândrean de la Gaz Metan Mediaş şi mai sunt şi alţii dar acum am spus numai pe cei care sunt certitudini”.

La reunire a fost prezent şi Bogdan Dănăricu, absent în ultimul an din cauza unor probleme medicale, şi se vor alătura lotului şi alţi doi jucători care au fost accidentaţi în tur, Iulian Măicăneanu şi Robert Gheorghe, ambii operaţi vara trecută.

Vizualizări: 529

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: