Comercianţii continuă să vândă vise

Comercianţii de produse etnobotanice ignoră hotărârea autorităţilor locale din Târgu Jiu privind vânzarea acestor produse în municipiul nostru. În urma unui control efectuat ieri poliţiştii au avut surpriza să găsească într-un magazin din municipiu circa 200 de pliculeţe ce conţineau produs de tip etnobotanic. Marfa a fost confiscată, iar administratorul societăţii amendat.

Potrivit poliţiştilor magazinul cu pricina se află, culmea, în apropierea unor unităţi de învăţământ precum şi a unor unităţi sanitare. Deşi consilierii locali au interzis comercializarea acestor produse, administratorul societăţii în cauză nu a ţinut cont de hotărârea lor „Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au constatat că E.B.C., de 23 ani, din comuna Dăneşti,  judeţul Gorj, încadrat în calitate de vânzător, avea expuse şi oferea spre vânzare potenţialilor clienţi, un număr de 182 pachete cu produse tip etnobotanic, magazinul fiind amplasat la mai puţin de 2.000 metri faţă de unităţile sanitare şi şcolare din zonă“, a precizat Daniel Tică, purtător de cuvânt Inspectoratul Judeţean de Poliţie Gorj.

Produsele au fost confiscate iar administratorul magazinului s-a ales cu o amendă usturătoare. „Societatea comercială a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.500 lei. De asemenea, ca măsură complementară, poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a produsele comercializate, evaluate la suma de 2.775 lei“ , a mai spus Daniel Tică.

Vizualizări: 114

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: