Comisia de recepţie de la Turcineşti a spus NU din nou

Localnicii din Turcineşti vor mai avea de aşteptat mult şi bine până când să le curgă apă la robinete. Recepţia lucrărilor de alimentare cu apă a comunei Turcineşti a fost din nou respinsă. Membrii comisiei nu au fost de acord cu expertiza făcută de către un expert din Craiova.

În urmă cu două săptămâni membrii comisiei de recepţie a lucrărilor de alimentare cu apă a comunei Turcineşti au hotărât ca în cazul în care un expert tehnic va spune că lucrările sunt bine realizate, ei vor semna recepţia. S-a întâmplat şi acest lucru, însă tot nu au semnat. „Am constatat că expertiza făcută de către Nicolae Marin, un expert din Craiova, este o făcătură comandată de primarul Vasile Găgălniceanu. Prin acest raport de expertiză practic expertul nu face altceva decât expertizează şi dă indicaţii comisiei de recepţie, expertizând procesul verbal întocmit de către comisia de recepţie ci nu investiţia în sine“, a precizat Ion Şerbu, membru al comisiei de recepţie. Acesta a solicitat retragerea din comisia de recepţie.

Constructorul, SC PRES SANITAS SRL, intenţionează să dea în judecată comisia de recepţie. „Constructorul a plecat supărat din sală, nu mai suportă nici dumnealui, el a spus clar că va da comisia de recepţie în judecată“, a precizat Vasile Gogălniceanu, primarul comunei Turcineşti.

Vă reamintim că pentru realizarea reţelei de alimentare cu apă a comunei Turcineşti, Guvernul a alocat 50 de miliarde de lei vechi. Proiectul este finalizat, însă nu a fost făcut conform contractului. Din acest motiv membrii comisiei nu vor să semneze recepţia.

Vizualizări: 110

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: