Ponta, abandonat de foştii colegi de la Gorj

Premieră în ceremoniile de deschidere a anului şcolar la nivel de judeţ. Pentru prima dată de când a păşit pe meleagurile Gorjului, Victor Ponta nu a mai ajuns luni la nicio şcoală din judeţ pentru a participa la o astfel de festivitate.

Deputatul spune că, după 15 ani în care a reprezentat Gorjul în Parlament, a ajuns ca nimeni să nu îl mai invite la asemenea ceremonii, totul fiind pus pe seama disputelor tot mai aprige pe care le are cu Liviu Dragnea.

Doar anul trecut fostul premier a fost mai „singurel” la deschiderea anului şcolar pentru că, în rest, la fiecare prezenţă a sa foştii colegi din PSD se călcau pe picioare pentru a fi cât mai mulţi şi cât mai aproape de acesta. Acum aerul pare să fie irespirabil în preajma lui Ponta pentru că deputatul nici măcar nu mai este dorit în judeţul care l-a adulat ani de zile.

„În ultimii 15 ani (indiferent de culoarea politică a preşedintelui, guvernului sau a autorităţilor locale), am fost mereu invitat la festivităţile de deschidere a noului an şcolar la Târgu Jiu - este prima dată când, la solicitarea specială a Conducerii Centrale a PSD, nu am putut să fiu prezent la Târgu Jiu alături de elevi şi profesori (măcar în calitate de deputat al judeţului în ultimii 15 ani) - mă bucur însă de lucrurile bune pe care le-am realizat în aceşti ani pentru şcolile, profesorii şi personalul nedidactic din Gorj şi voi fi mereu alături de ei!”, le-a transmis însă deputatul simpatizanţilor săi şi nu numai la început de an şcolar.

Vizualizări: 719

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: