Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Tinerii din PNL Gorj, conduşi de un profesor

Tineretul Naţional Liberal Gorj are un şef nou. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Politic Naţional al TNL, care a avut loc în cadrul Şcolii de Vară de la Saturn, de la sfârşitul săptămânii. La Şcoala de Vară „YOUth in Europe” au participat preşedintele PNL Ludovic Orban, secretarul general Robert Sighiartău, liderul deputaţilor PNL, Raluca Turcan, vicepreşedinţii Dan Vîlceanu şi Florin Cîţu, dar şi alţi lideri liberali.

Peste 800 de tineri liberali au participat la 15 workshopuri, pe teme diverse, de la administraţie locală, politici europene, finanţe, economie, sociologie sau comunicare politică. Din cadrul organizaţiei judeţene Gorj a TNL au participat zece tineri. Preşedintele PNL Gorj, deputatul Dan Vîlceanu, a susţinut workshop-ul cu tema „Campania electorală din punctul de vedere al candidatului”, în cadrul acestui workshop fiind organizat un exerciţiu de simulare a alegerilor în cadrul unei localităţi.

Tot în cadrul Şcolii de Vară, Biroul Politic Naţional al Tineretului Naţional Liberal s-a întrunit, printre deciziile luate de tinerii liberali fiind şi desemnarea unui nou preşedinte la TNL Gorj. Propunerea preşedintelui Dan Vîlceanu a fost Răzvan Vintilescu, un tânăr care nu a mai făcut politică, are 25 de ani şi este profesor.

Răzvan Vintilescu va prelua astfel conducerea TNL Gorj, înlocuindu-l pe Robert Dijmărescu, fostul preşedinte al tinerilor liberali gorjeni urmând a activa în organizaţia de seniori. (A.A.)

Vizualizări: 978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: