Cârciumaru, cu mandatul pe masa lui Dragnea

Este dezvăluirea pe care o face liderul PSD Gorj la mai bine de un an de când social-democraţii au pierdut Primăria Târgu Jiu. Florin Cârciumaru a vorbit şi despre situaţia actuală. Nu vrea să facă pasul înapoi până la noi alegeri. „Sunt de acord cu echipa, dar veniţi cu nea Florin la mine”, a fost mesajul pe care Liviu Dragnea l-ar fi transmis lui Mihai Weber şi Cosmin Popescu.

Liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru, susţine că Mihai Weber şi Cosmin Popescu au purtat discuţii cu Liviu Dragnea pentru a înlocui echipa de conducere. „Domnul Liviu Dragnea, când a avut discuţiile cu domnii Mihai Weber şi Cosmin Popescu, i-a întrebat despre faptul că «nea Florin», aşa îmi zice dumnealui mie, vrea să facă un pas lateral. Le-a spus: «Sunt de acord cu echipa, dar veniţi cu nea Florin la mine». Lucru care nu s-a mai întâmplat. Nu ştiu dacă ştia dacă sunt în mandat sau nu, dar omul nu a spus nici da, nici nu. Stabilisem clar că fac pasul lateral când vor fi alegeri. Cu acest mesaj s-au dus domnul Cosmin Popescu şi Mihai Weber. Se pot organiza alegeri în 2019, 2020, când se vor organiza alegeri, mă voi retrage. Asta a fost declaraţia mea. Un om cu responsabilitate nu s-a luat după ce au spus cei doi care au mers cu mesajul meu. A zis: «Eu vreau să stau de vorbă cu nea Florin»”, a declarat Cârciumaru, la un post local de televiziune.

„Atunci să ne schimbe pe toţi!”

Cârciumaru s-a aprins când a fost adus în discuţie eşecul de la alegerile locale din Târgu Jiu, când PSD a pierdut ruşinos primăria reşedinţă de judeţ. Chiar a mărturisit că a vrut să se retragă din fruntea partidului după aceste rezultate, dar Liviu Dragnea nu a fost de acord. „Vreau să-mi duc mandatul până la capăt. Dacă mă acuză cineva că am pierdut eu Primăria Târgu Jiu, atunci să fie schimbată toată echipa. Nu numai eu aş fi vinovat. Să se schimbe întreaga echipă. Domnul Mihai Weber este preşedinte executiv, sunt vicepreşedinţi, domnul Cosmin Popescu a fost şef de campanie. Atunci să ne schimbe pe toţi! Nu m-a schimbat domnul Dragnea că am pierdut alegerile. Eu nici n-am vrut să dau ochii cu el când am pierdut alegerile, pentru că tot timpul eu am dat rezultate pozitive. I-am spus că îmi pot depune mandatul. Mi-a spus că nu este nevoie să depun mandatul pentru că am avut rezultate”, a mai declarat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 2,629

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: