CSM Reșița vrea prima victorie acasă, cu Pandurii

Pandurii Târgu Jiu va juca în deplasare la finalul acestei săptămâni, cu CSM Reșița. Echipa gazdă speră la prima victoria acasă din acest sezon pentru că are în faţă ”lanterna roșie” Pandurii.

Adversarul pandurilor din această etapă, CSM Reșița, nu a reușit să câștige pe teren propriu în acest sezon, deși și-a propus un obiectiv îndrăzneț, promovarea în Liga 1. Următorul meci și următoarea șansă să obțină primul succes acasă va avea loc sâmbătă, de la ora 11:00, contra ultimei clasate, Pandurii Târgu Jiu.

CSM Reșița are însă ceva probleme cu unul dintre jucătorii importați veniți înaintea începutului de sezon, atacantul Deivydas Matulevicius (31 de ani). Acesta are, potrivit preşedintelui Cristian Bobar, ceva probleme de ordin medical, care durează de câteva săptămâni. Astfel, prezența sa pe teren în partida cu Pandurii este incertă. Vârful lituanian a jucat de la venire doar trei meciuri, primele ale sezonului, contra echipelor Petrolul, Aerostar Bacău și ASU Politehnica. ”Vrem să obținem prima victorie pe teren propriu. Vrem să câștigăm cu Pandurii, luăm în serios acest meci, chiar dacă echipa din Târgu Jiu este pe ultimul loc. Legat de lot, doar Deivydas Matulevicius are ceva probleme cu o întindere musculară, de vreo trei săptămâni. Încă așteptăm de la DSP rezultatele testelor pentru coronavirus”, a spus Cristian Bobar, președintele echipei CSM Reșița, citat de Liga2.ro.

Matulevicius este unul dintre jucătorii din lotul actual al reşiţenilor care a jucat la Pandurii, în Liga 1, un altul fiind Ovidiu Rasoveanu, care a ajuns în acest sezon la Reşiţa, venind de la FC Argeş.

CSM Reșița este pe locul 13 în clasamentul Ligii 2, cu 8 puncte după disputarea a șase meciuri. Formația pregătită de Alexandru Pelici a înregistrat două victorii, două egaluri și două înfrângeri și are un golaveraj de două goluri marcate și șapte primite. Reșițenii nu au stat prea bine în meciurile de pe teren propriu. Din trei partide au pierdut două (0-4 cu Petrolul, 0-3 cu Unirea Slobozia) și au făcut o remiză (0-0 cu ASU Politehnica).

Vizualizări: 367

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: