Competiţie de idei de afaceri pentru tineri. Premii!

Gorjenii cu vârste cuprinse între 20 şi 29 de ani, care vor să demareze o afacere, au acum şansa să câştige 20.000 de euro pentru a-şi pune în practică ideile. Experţi de la World Economic Forum Oxford şi antreprenori români caută tineri cu idei de viitor pentru a-i premia în cadrul competiţiei Future Makers.

Mai sunt aproape două săptămâni în care tinerii pot aplica la competiţia de idei antreprenoriale, Future Makers. Înscrierile se fac până în data de 20 mai, completând formularul de pe www.futuremakers.ro, secţiunea „Aplică”.  

În ultimele 2 luni, aproximativ 1000 de tineri au participat la evenimentele şi atelierele de antreprenoriat organizate în peste 15 oraşe din ţară. „Ideile trebuie să fie soluţii concrete la provocările pe care viitorul ni le pregăteşte. Fie că vorbim de viitorul în agricultură, medicină, turism, comerţ sau alte domenii, ideile de afaceri trebuie să fie realiste şi să genereze impact”, au transmis organizatorii.  

Tinerii care aplică au şansa să fie incluşi în programul de incubare şi mentorat, dar şi să câştige premiile de 20.000 de euro puse la bătaie.

Din juriul Future Makers face parte şi gorjeanul Mihai Toader Pasti, cel care a construit de la zero casa solară inteligentă.  

„Din luna mai şi până în toamnă vom lucra cu aceste idei, adică cei selectaţi vor avea acces la cursuri de finanţe – cum îţi faci bugetul, cum îţi calculezi profitul, cum calculezi ce reinvesteşti, cum calculezi corect preţul produselor tale, cursuri de juridic - care sunt diversele forme legale, ce înseamnă contracte cu furnizorii, precum şi cursuri de resurse umane - cum îmi fac o echipă, cum o motivez, cum mă asigur că toţi lucrăm pentru scopul pe care ni l-am propus, cum dau afară oameni, cum măsor performanţa oamenilor sau cum pot lucra cu colaboratori”, a explicat Oana Țoiu, Curator Global Shapers Bucharest Hub, organizatorul programului educaţional de antreprenoriat.

Vizualizări: 413

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: