Competiţie între femei pentru postul de primar la Turburea

Cetăţenii din comuna Turburea ar putea avea de ales pentru funcţia de primar în 2016 între două neveste de primari. Este vorba de Elena Bârcă, soţia actualului primar Ion Bârcă, şi Daniela Ursulescu, soţia fostului primar. Cele două şi-au manifestat intenţia de candida la primărie anul viitor.

Elena Bârcă, soţia actualului primar Ion Bârcă, se simte capabilă să intre în bătălia electorală din 2016 dacă soţul ei va fi împiedicat de instanţă să candideze. Nevasta de primar a spus ieri la un post de radio local că a fost întotdeauna în spatele deciziilor lui Bârcă şi că ştie câte ceva despre administraţie. ”Eu sper ca decizia să fie favorabilă pentru domnul primar, dar dacă va fi nevoie am să accept să candidez. Eu mă bucur că el mă apreciază, şi eu îl respect şi i-am fost alături, chiar dacă nu m-am implicat am fost undeva în spatele lui. El e alături de mine aşa cum am fost şi eu alături de el, sper că nu va fi cazul să candidez. Am mai trecut prin chestii de genul acesta, chiar şi când a candidat doamna Ursulescu a fost la fel”, a spus Elena Bârca, soţia primarului din Turburea.

Cel mai puternic contracandidat al Elenei Bârcă ar putea fi o altă femeie, Daniela Ursulescu. Văduva fostului primar Ursulescu a candidat şi în 2012 împotriva lui Bârcă, însă a pierdut. Nici acum nu se dă înapoi. ”Deocamdată nu s-a discutat cine va fi candidatul PNL la primăria Turburea, probabil se va face un sondaj şi cine va fi cel mai bine plasat ăla va candida. Îmi doresc să candidez pentru că sunt foarte multe proiecte de realizat, multe de refăcut. Vor fi două femei, oamenii trebuie să gândească şi să aleagă. Ar fi o premieră, dar fiecare are potenţialul ei, într-o competiţie se pun la bătaie două proiecte şi va câştiga cel mai bun”, a spus Daniela Ursulescu.

Vizualizări: 191

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: