Complex hotelier din centrul Târgu Jiului, scos la vânzare

Un complex hotelier situat în zona centrală a municipiului Târgu Jiu a fost scos la vânzare. Este vorba de Hotel Laguna, deţinut de profesorul universitar Constantin Căruntu. De vânzarea imobilului se ocupă o agenţie, care solicită un preţ de aproape un milion de euro pentru acest complex hotelier de trei stele. 

„Hotelul este situat în centrul municipiului Târgu-Jiu, în zona comercială a oraşului, la 2 minute de Grădina Publică, pe un amplasament înconjurat de nenumărate magazine, restaurante, case de schimb valutar, fast-food-uri etc.”, aşa începe anunţul postat pe site-ul OLX în data de 5 mai. Hotelul Laguna dispune de: 36 de camere cu pat matrimonial ce pot fi utilizate în regim single sau double; un apartament “executive”, destul de spaţios, cu două dormitoare şi sufragerie; un apartament “bussines”, mai mic, ce poate fi utilizat de 4 persoane. În cadrul complexului funcţionează şi o piscină acoperită, cu dimensiunile de 10m x 5m, adâncime 1,50 m, o saună uscată, un restaurant cu 40 de locuri care la cerere se poate transforma în sală de conferinţe, seminarii, work shop-uri etc.

Complexul hotelier este deţinut de profesorul Universităţii „Constantin Brâncuşi” din Târgu Jiu, Constantin Căruntu, fost candidat la funcţia de rector la alegerile de anul trecut. Căruntu nu a putut fi contactat pentru a comenta referitor la această tranzacţie.

Cert este că pentru complexul hotelier, despre care se menţionează în anunţ că se întinde pe o suprafaţă de 1670 mp, agenţia care se ocupă de vânzarea acestuia a solicitat suma de 850.000 euro, preţ negociabil.

Vizualizări: 273

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: