Comuna Fărcășești are un nou viceprimar

Lucrurile încep să reintre pe făgașul normal în comuna Fărcășești. Consilierii locali au ales în ultima ședință de consiliu un nou viceprimar. Este vorba de Mihai Vasile, din partea Partidului Democrat Liberal, cu care Dănuț Bălu a făcut echipă la Primăria Fărcășești înainte de alegerile locale din mai anul trecut. În această echipă, autoritățile locale din Fărcășești promit că lucrurile vor merge bine în localitate și situația se va debloca.

Mihai Vasile a fost viceprimar în comuna Fărcășești și a făcut echipă cu Dănuț Bălu și înainte de alegerile locale din luna mai a anului trecut. După ce Dănuț Bălu a fost reales de localnicii din Fărcășești, acesta l-a propus din nou pe Mihai Vasile pentru funcția de viceprimar, însă la vremea aceea consilierii locali au decis ca Antonică Belgiu din partea PPDD să ocupe funcția de viceprimar. După aproximativ un an, Mihai Vasile a revenit pe funcția de viceprimar după ce mandatul lui Antonică Belgiu a încetat. „În ședința ordinară de duminică am fost ales viceprimar de colegii mei din Consiliul Local. Nu a fost ceva premeditat și cred că mă așteptam să fiu ales cam în procent de 50%. Este destul de târziu să mai facem ceva anul acesta, dar este bine că s-a deblocat situația și încercăm să rezolvăm o parte din proiectele pentru anul 2013. Sunt foarte multe probleme și trebuie să găsim soluții. A fost blocaj și se cunoaște acest lucru”, a declarat Mihai Vasile.

Situația s-a deblocat la Fărcășești

Cu alegerea unui nou viceprimar și cu înregistrarea bugetului la Direcția de Finanțe, situația în comuna Fărcășești va reintra în normal. „Consiliul Local a ales un nou viceprimar și acum că avem bugetul aprobat și înregistrat la Direcția de Finanțe, situația s-a deblocat și o să dăm drumul la investiții în comuna Fărcășești. Eu am mai făcut echipă cu domnul Mihai Vasile, am lucrat bine și am făcut multe lucruri pentru comunitate”, a precizat Dănuț Bălu.

Vizualizări: 161

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: