Concedieri la Vamă şi Poştă

Lunile iulie şi august sunt sunt critice pentru angajaţii de la Direcţia de Finanţe Gorj, Poştă sau de la Vama Târgu Jiu. În aceste instituţii vor avea loc disponibilizări, însă deocamdată nimeni nu ştie nimic.

Compania Naţională a cerut Oficiului Poştal Gorj normarea pe lunile aprilie şi mai urmând ca în iulie august să ia o decizie cu privire la numărul persoanelor care vor pleca acasă. Deocamdată nu se ştie ce se va întâmpla cu cei peste 530 de angajaţi, însă vor afla cât de curând. Oamenii stau cu frica în sân deoarece pot fi pe lista disonibilizaţilor. „Am văzut declaraţiile făcute pe posturile naţionale, dar deocamdată noi nu am primit nimic concret. Ni s-a cerut normarea pe două luni, iar acum urmează să fie analizată la nivel central şi se vor lua deciziile care se impun. Nu ştiu care vor fi acestea”, susţine directoarea Oficiului Poştal Gorj,  Ana Purcăreanu.

Veşti rele vin şi dinspre Vama Târgu Jiu. În aceste zile se lucrează intens la întormirea listelor cu persoanele care urmează să fie concediate. Deocamdată nu au fost finalizate, dar cel mai probabil de aici şase persoane îşi vor pirde locul de muncă, iar acest lucru le va fi adus la cunoştinţă cât de curând. De asemenea, disponibilizări vor fi făcute şi la Garda Financiară, unde 10 persoane cel mai vor pleca acasă.

Vizualizări: 159

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: