Concertele devin o obişnuinţă pe Insuliţă. Urmează Smiley?

Zece mii de oameni, artişti de renume şi mici atenţii electorale. Asta au putut vedea aseară gorjenii pe Insuliţă sau, după caz, la televizor, concertul oferit de PP-DD fiind transmis în direct de OTV. Dan Diaconescu, candidatul formaţiunii pe colegiul 6 Târgu Jiu, a promis un nou concert pe 1 decembrie, unde ar putea cânta celebrul Smiley. Surse din USL susţin că şi Victor Ponta va oferi un concert pe 5 decembrie, cu Ştefan Bănică jr.

Concertele oferite de Dan Diaconescu pe Insuliţă, duminica, devin deja tradiţionale. Pentru a treia duminică la rând, gorjenii au luat cu asalt Insuliţa, obligând USL să se gândească la manifestări similare. Concertul de duminică a fost oferit de Dan Diaconescu unei fetiţe din Târgu Jiu care ieri a împlinit zece ani.

Dan Diaconescu promite 10.000 de locuri de muncă la Târgu Jiu

Cine nu l-a crezut în povestea cu privatizarea Oltchim sau cu cea a oferirii a 20.000 de euro va strâmba sigur din nas când va citi rândurile următoare. Dan Diaconescu le-a promis ieri gorjenilor nu mai puţin de 10.000 de locuri de muncă pe care le va înfiinţa de luna viitoare la Târgu Jiu. Candidatul de pe colegiul 6 la deputaţi spune că ar fi convins o mare firmă americană din domeniul IT să investească la Târgu Jiu, liderul PPDD anunţând şi salariul ce va fi plătit cu această ocazie, suma fiind de 150 de euro pe lună. Nu e puţin, dacă avem în vedere că este vorba de muncă la domiciliu, pe care fiecare posesor de calculator o poate presta de acasă.

Diaconescu a mai vorbit despre dorinţa sa de a-şi cumpăra o casă sau un apartament în Târgu Jiu pentru a deveni la fel de „gorjean” ca şi Victor Ponta, care, în 2006 şi-a făcut mutaţie pe buletin la Baia de Fier, unde îşi cumpărare o cabană din lemn şi nişte teren. Anunţul a fost făcut în faţa a mii de oameni care au venit la concertul pe care „domnul Dan” l-a organizat pe Insuliţă şi la care au concertat Nicu Paleru, Vali Vijelie, Alex Velea şi Daniela Gyorfi, cea din urmă declarând de mai multe ori că gorjenii trebuie să-l voteze pe Diaconescu pentru a deveni senator, deşi Diaconescu este candidat pentru Camera Deputaţilor.

Vizualizări: 218

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: