Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurenţă acerbă pentru posturile de la Ambulanţă

Cele două posturi de asistent medical scoase la concurs de Serviciul Judeţean de Ambulanţă pentru staţia din Tg-Jiu şi Turceni au fost ocupate în urma examenului de luni. Candidaţii au fost foarte bine pregătiţi şi concurenţa pe cele două locuri libere a fost acerbă. Reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă susţin că asistenţii care s-au prezentat la examenul au mai participat şi la concursurile organizate anterior, însă nu au obţinut atunci o notă care să le ofere un loc de muncă la salvare. 

Examenul s-a desfăşurat la Tg-Jiu şi a constat într-o probă practică şi una teoretică, la care candidaţii au dovedit că sunt foarte bine pregătiţi. La concurs s-au înscris 10 candidaţi, dintre care 8 au optat pentru postul de la Tg-Jiu şi doi pentru cel de la Turceni.  Majoritatea celor care s-au prezentat la acest examen au participat şi la celelalte două concursuri organizate de la începutul acestui an pentru postul de asistent, însă nu au obţinut rezultate bune. De această dată concurenţa a fost una acerbă, ţinându-se cont de faptul că la staţia din Tg-Jiu candidatul declarat admis a obţinut 9.40, iar respinşii au obţinut note peste 8. La staţia din Turceni s-a intrat cu 7.60.

Vizualizări: 112

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: