Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Concurs câştigat pentru postul de adjunct al IPJ Gorj

În zilele de 3 şi 4 aprilie a.c., la sediul Inspectoratului General al Poliţiei Române s-au desfăşurat concursurile pentru ocuparea funcţiilor vacante de adjuncţi ai şefilor inspectoratelor judeţene de poliţie Călăraşi, Gorj, Iaşi şi Teleorman.

Astfel, în urma evaluării candidaţilor, au fost declaraţi admişi următorii ofiţeri de poliţie: comisar-şef de poliţie Chirică Costel, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Călăraşi, pe linie de poliţie judiciară; comisar-şef de poliţie Gâtlan Costel, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Iaşi, pe linie de poliţie judiciară; comisar-şef de poliţie Urziceanu Nelu, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman, pe linie de poliţie judiciară; comisar-şef de poliţie Pintilei Mihai, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Iaşi, pe linie de ordine şi siguranţă publică; comisar de poliţie Feţanu Daniel, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Gorj, pe linie de ordine şi siguranţă publică; comisar-şef de poliţie Mitrana Marian Serafim, pentru funcţia de adjunct al şefului Inspectoratului de Poliţie a Judeţului Teleorman, pe linie de ordine şi siguranţă publică. (A.A.)

Vizualizări: 122

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: