Concurs naţional de chimie, la Târgu Jiu

Concursul naţional de chimie “Raluca Ripan” se va desfăşura la Târgu Jiu în perioada 18-20 iunie. Aproximativ 140 de elevi din întreaga ţară îşi vor testa cunoştinţele la Colegiul Naţional “Tudor Vladimirescu”. Copiii vor veni însoţiţi de 42 de cadre didactice, la care se adaugă şi membrii Comisiei Centrale. Pentru acordarea premiilor speciale, realizarea mapelor şi deplasarea în judeţ în vederea vizitării obiectivelor turistice, municipalitatea a alocat suma de 5000 lei. (D.M.)

   

Alte ştiri pe scurt

Remaniere guvernamentală pentru îmbunătăţirea echipei

Premierul Emil Boc va recurge la o remaniere guvernamentală dacă va considera că actuala echipă poate fi îmbunătăţită. Declaraţia aparţine ministrului dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, specificând că evaluarea miniştrilor nu a început încă oficial. „Remanierea este treaba primului ministru. Dacă va considera că echipa pe care o are poate fi îmbunătăţită, atunci o va face”, a precizat Udrea la întrebarea dacă remanierea guvernamentală mai este de actualitate. De asemenea, Elena Udrea a mai menţionat că premierul îi evaluează în fiecare zi pe miniştrii.

(A.A.)

Soluţii pentru producătorii români de castraveţi

Ministerul Agriculturii cere Comisiei Europene să găsească soluţii pentru despăgubirea producătorilor români de castraveţi. Se estimează că aceştia vor înregistra pierderi de 9 milioane de euro în următoarele două luni, ca urmare a întreruperii exporturilor către Cehia şi Germania. Pierderile producătorilor români de castraveţi au fost evaluate la 100.000 de euro pe zi.

Vizualizări: 113

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: