Concurs naţional la Târgu-Jiu

Şcoala gimnazială „Alexandru Ştefulescu” din municipiul Târgu-Jiu a organizat sâmbătă cea de-a treia ediţie a concursului naţional de Matematică şi Limba şi literatura română. În competiţie au intrat 400 de elevi ai şcolilor din Gorj, dar şi din judeţele din zona de sud-vest a ţării.

Elevii care s-au înscris în acest concurs sunt din clasele  IV-VIII. „Concursul este la cea de-a treia ediţie şi de la un an la altul avem tot mai mulţi participanţi. Ne bucurăm că vin şi din alte judeţe. Acum au venit şi fără să se înscrie şi i-am înscris chiar înainte de a începe concursul. Este un lucru bun că elevii sunt preocupaţi şi de astfel de concursuri şi activităţi”, a declarat Aurel Popescu, directorul Şcolii „Alexandru Ştefulescu”.

Inspectorul şcolar adjunct Camelia Bibere a promis că va face tot posibilul ca acest concurs să fie cuprins pe lista de examene ale ministerului. Concursul a fost sponsorizat în fiecare an de un târgujian cu posibilităţi materiale, ai cărui copii învaţă la Şcoala Gimnazială „Alexandru Ştefulescu”.

Vizualizări: 80

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: