Concurs pentru angajarea de medici la spitalul din Târgu Jiu

Perioada de înscrieri pentru cele nouă posturi de medici scoase la concurs de Spitalul Judeţean Târgu Jiu s-a încheiat în urmă cu câteva zile. Dacă pentru secţiile Cardiologie şi Anatomo-patologie s-au înscris câte doi medici pe un post, pentru postul de medic pe Diabet Zaharat nu s-a înscris nici o persoană. Printre candidaţii care vor participa la concurs sunt şi medici de la Craiova şi Timişoara.

Spitalul Judeţean Târgu Jiu a scos la concurs mai multe posturi de medici: un post de medic anatomo-patolog, un post medic alergologie, un post medic cardiolog, două posturi de medici neurologi, un post medic epidemiologie un post de medic pentru Secţia Recuperare Medicală, un post medic ORL şi un post de medic pe Diabet Zaharat. „Pentru posturile de medic anatomo-patolog şi medic cardiolog s-au înscris câte doi candidaţi/post; pentru cele două posturi de medici neurologi s-au înscris trei candidaţi; iar pentru celelalte posturi avem câte un candidat pe loc. Excepţie face postul de medic pe Diabet-Zaharat unde nu avem nici un candidat. Pentru posturile unde există mai mulţi candidaţi pe loc, comisia de examen va fi constituită din reprezentanţi ai centrelor universitare, pentru posturile unde avem doar un singur candidat pe loc comisia va fi din cadrul Spitalului Judeţean”, a declarat Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean Târgu Jiu.

Acesta a mai precizat că printre candidaţii care vor susţine concurs în luna august se află şi medici din Craiova şi Timişoara. „Printre candidaţi se află şi medicul şef al unei secţii de la Spitalul Craiova, medici din Timişoara şi de la spitalul din Târgu Cărbuneşti. Dacă până în prezent se vorbea de un exod al medicilor, acum nu se mai poate spune acest lucru pentru că medici de la spitalele mari din ţară şi-au manifestat dorinţa de a veni la Târgu Jiu”, a precizat Tiberiu Tătaru.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: