Prefect: Situația nu este bună, din păcate

Autoritățile din județul Gorj se gândesc la luarea de noi măsuri în privința limitării răspândirii noului coronavirus. Nici municipiul Târgu Jiu nu a scăpat, numărul de infectări fiind în creștere. Prefectul de Gorj, Cosmin Pistol, spune că indicele de îmbolnăvire se apropie de 2 la mia de locuitori.

Prefectul mai spune că, acolo unde nu se vor respecta măsurile impuse, vor fi luate măsuri dure, chiar și suspendarea unor activități.

”În Târgu-Jiu, din păcate, situația nu este bună. Indicele îmbolnăvirilor se apropie de 2 la mia de locuitori, cu siguranță va evolua negativ. În weekend am efectuat controale în piețe și târguri. Fac apel la toți conducătorii instituțiilor publice să iasă în stradă alături de subordonați! De asemenea, fac apel către administrația piețelor din Târgu-Jiu să ia toate măsurile pentru evitarea răspândirii virusului. Nu vreau să se ajungă la închiderea locațiilor!” a spus prefectul de Gorj, Cosmin Pistol.

Pistol a mai spus și faptul că a observat nerespectarea anumitor măsuri.  

La nivel național, marți s-au înregistrat 4.724 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 și 104 decese. La Gorj au fost anunțate 35 de infectări noi.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: