Concurs pentru un post de şef în Primăria Târgu Jiu

Primăria Târgu Jiu organizează concurs pentru funcţia de şef al unui serviciu nou înfiinţat. Este vorba de Serviciul Organizare Evenimente Culturale şi Promovare Turism în cadrul căruia îşi desfăşoară activitatea, în prezent, doar doi dintre angajaţii primăriei.

Primăria Târgu Jiu scoate la concurs funcţia de şef al Serviciului Organizare Evenimente Culturale şi Promovare Turism. Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, acest serviciu a fost înfiinţat, de curând, în baza unei hotărâri a Consiliului Local.

Concursul se va organiza la sediul Primăriei, în două zile: în data de 28 mai va avea loc proba scrisă, iar în data de 30 mai se va susţine interviul. „Până în momentul de faţă, nu s-a înscris nici un candidat pentru acest concurs. În ceea ce o priveşte pe Simona Buzărin, aceasta nu s-a decis încă pentru o eventuală candidatură, deşi are foarte multă experienţă în organizarea de evenimente”, a precizat Ramona Evulescu, purtător de cuvânt.

Candidaţii care doresc să se înscrie la concurs trebuie să îndeplinească următoarele condiţii: să fie absolvenţi de studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani; să fie absolvenţi de masterat sau de studii postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management sau în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice; să fie numiţi într-o funcţie publică din clasa I şi să nu aibă în cazierul administrativ o sancţiune disciplinară neradiată.

Vizualizări: 206

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: