Condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare

Un bărbat din comuna Ţânţăreni, judeţul Gorj, a fost condamnat la 1 an şi 3 luni de închisoare cu suspendare. Pedeapsa se datorează unei fapte realizate în luna mai 2021, după ce a fost prins la volan, fără permis de conducere.

 

 

Acesta conducea un Opel Corsa pe o stradă din localitatea de domiciliu. Bărbatul şi-a recunoscut fapta în faţa magistraţilor.

Magistrații au dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, pe durata a 3 ani. ”În baza art. 404 alin. 2 Cod proc. pen. raportat la art. 91 alin. 4 Cod penal, atrage atenţia inculpatului asupra dispoziţiilor art. 96 Cod penal, în sensul că, dacă pe parcursul termenului de supraveghere persoana supravegheată, cu rea-credinţă, nu respectă măsurile de supraveghere sau nu execută obligaţiile impuse ori stabilite de lege, instanţa revocă suspendarea şi dispune executarea pedepsei în regim de detenţie”, conform documentului eliberat de Judecătoria Târgu Cărbunești. 

Gorjeanul a fost obligat să presteze 100 de zile de muncă neremunerată în folosul comunității, în cadrul primăriei sau a școlii gimnaziale din Țânțăreni. 

Hotărârea a fost pronunțată pe data de 6 ianuarie de către  Judecătoria Târgu Cărbunești. Acesta nu este definitivă. 

Vizualizări: 1,256

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: