Condamnat pentru omor, plasat sub control judiciar

Curtea de Apel Craiova a decis ca gorjeanul care a primit luna trecută una dintre cele mai mari pedepse decise de magistraţii de la Târgu Jiu într-un dosar de omor să fie în continuare plasat sub control judiciar.

Dianu Felix va avea şi pe perioada sărbătorilor de iarnă obligaţia de a se prezenta periodic la poliţie pentru a spune din ce trăieşte şi cu ce se ocupă, asta în condiţiile în care Tribunalul Gorj l-a condamnat în toamnă la 19 ani de închisoare. Pedeapsa a fost decisă în dosarul în care inculpatul a fost acuzat că şi-a omorât un bun prieten, Daniel Nistor, din Târgu Cărbuneşti, doar pentru a putea să aibă o relaţie cu soţia acestuia.

Bărbatul a negat mereu acuzaţiile respective, mizând pe faptul că anchetatorii nu au găsit nici până în prezent cadavrul victimei, dar, la fel ca şi în cazul „Elodia”, condamnarea sa în lipsa cadavrului nu a mai fost o problemă pentru judecători.

Contestaţia pe care Dianu Felix a formulat-o la decizia de condamnare a sa la 19 ani de puşcărie va fi judecată anul viitor, până atunci inculpatul având obligaţia să se prezinte periodic la poliţie pentru a semna „condica de prezenţă”. (G.I.)

Vizualizări: 853

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: