Condamnat pentru scandalul din magazin

Un tânăr din Rovinari a fost condamnat pentru un scandal provocat într-un supermarket din localitate. Tânărul se află în prezent în pușcărie, fiind arestat într-o altă cauză.

În urmă cu aproape un an, P.A.C. a făcut un scandal-monstru în supermarketul Profi din Rovinari. A fost nevoie de intervenția poliției, tânărul de 23 de ani alegându-se cu dosar penal pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit rechizitorului, P.A.C. „s-a deplasat în seara zilei de 02.12.2019, în jurul orelor 21:30, în incinta magazinului «Profi», împrejurare în care a manifestat agresivitate sporită atât prin gesturi, cât și prin limbaj, inducând o stare de temere în rândul angajatelor magazinului și al clienților”. 

Întregul scandal a pornit după ce o angajată a refuzat să-i felieze o bară de parizer. Tânărul a făcut o criză de nervi, înjurând și aruncând cu vorbe de ocară în dreapta și în stânga.

În sprijinul angajatei de la raionul de mezeluri, care a devenit ținta bărbatului, a sărit șefa de tură, care a încercat să-l calmeze, spunându-i că îi va felia manual parizerul, însă acesta s-a arătat în continuare nemulțumit. S-a răstit la cele două femei și le-a jignit. A spus că nu va pleca din magazin, că nu-i este teamă, pentru că a fost încarcerat și este obișnuit cu astfel de situații.

Bărbatul a amenințat că o să distrugă magazinul, trântind cu bucata de parizer de câteva ori de podea, moment în care una dintre angajate a apăsat butonul de panică, solicitând intervenția firmei de securitate.

„Las’ că ne vedem noi pe stradă”, i-a spus tânărul uneia dintre vânzătoare.

Bărbatul a fost scos din magazin de către agentul de pază. La scurt timp, a fost imobilizat de poliție și dus la spitalul din Târgu Jiu, unde a fost internat la Psihiatrie.

Tânărul a recunoscut și regretat fapta, spunând că nu-și mai aduce foarte bine aminte ce s-a întâmplat în seara respectivă, fiindcă băuse foarte mult. El este cunoscut cu antecedente penale, iar în primăvară a fost condamnat definitiv la un an de închisoare pentru conducere fără permis.

Săptămâna trecută, Judecătoria Târgu Jiu l-a condamnat pe bărbat la 4 luni de închisoare, în regim de detenție, pentru scandal. „(...) dispune contopirea celor două pedepse, urmând ca inculpatul P.A.C. să execute pedeapsa rezultantă de 1 an, 1 lună și 10 zile închisoare în regim de detenție”, a decis Judecătoria Târgu Jiu. Sentința poate fi atacată cu apel.

Tânărul rovinărean mai este trimis în judecată și în alte cauze, pentru distrugere și furt calificat.

Vizualizări: 2,257

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: